.

Bilişim Yıldızları Yerli ve Milli/Özgün Projeler Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu.

Bilişim Yıldızları Yerli ve Milli/Özgün Projeler Yarışması’nın Özel Sektör Kategorisinde grup firmalarımızdan biOnay Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) ve Kart Erişim Cihazı (KEC) projesi birincilik ödülünü aldı.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi’nin 8-9 Aralık 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak “Merkezi Olmayan Teknolojilerin Yükselişi; Teknoloji Tsunamisine Hazır Olun” temasıyla düzenlediği 15. İstanbul Bilişim Kongresi’ni ve Türkiye’nin en başarılı yerli ve milli/özgün projelerinin yarıştığı Bilişim Yıldızları Proje Yarışması’nın kongre programını kamu, üniversite, yerel yönetimler, özel sektör, akademisyenler, girişimciler ve öğrencilerden oluşan yaklaşık 1200 aktif katılımcı izledi.

Ödüller 9 Aralık Perşembe gecesi Dalyan Club’de düzenlenen coşkulu bir törenle sahiplerini buldu. Özel Sektör, Yerel Yönetimler ve Üniversiteler kategorilerinde Türkiye’nin en iyilerinin ödüllendirildiği gecede;

Özel Sektör Kategorisinde birincilik Ödülü "biOnay Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) ve Kart Erişim Cihazı (KEC)" Projesinin oldu.

COVID-19 salgını, küresel ekonomi ve toplumun tüm katmanlarında önemli belirsizlikler, yeni riskler ve yeni fırsatlar yarattı. Uzaktan çalışma, uzaktan eğitim ve dijital platformlar üzerinden alışveriş başta olmak üzere iş, ticaret ve yaşam alanlarında dijitalleşmenin hızla gerçekleşmesi, dijital teknolojilerin yaygın olarak kullanılmasını sağladı. Yeni normal olarak adlandırılan bu dönem, veriye dayalı ekonomiyi daha da ön plana çıkardı. Veri toplama, veri analizi, veriden değer yaratma ve veri güvenliği önemini bir kat daha arttırdı.

‘KAT Mekatronik Ürünleri A.Ş.’ ailesi olarak, grup firmalarımızdan biOnay’ ın teknolojiyle entegre olarak elde ettiği bu başarıyı paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız.