.

Makine Mühendisliği Zirvesi Ana Sponsoru Olarak Katılım Sağladığımız Future Engineers Summit Etkinliğinde Geleceğin Mühendisleriyle buluştuk.

KAT Mekatronik Ürünleri A.Ş. olarak 7-8 Ocak 2022 tarihinde Vodafone Park'ta Discover The Talent aracılığıyla düzenlenen Future Engineers Summit etkinliğinde Makine Mühendisliği Zirvesi ana sponsoru olarak katılım sağladık.

Hibrit olarak düzenlenen etkinlik kapsamında Proje Yönetimi Müdürümüz Sayın Mustafa Gürkan Arığa "Otomotiv Sektöründe Proje Yönetimi" ve Mühendislik Müdürümüz Sayın Cem Kabahasanoğlu "Otomotivde Tasarım ve İnovasyon" konu başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler. Online platformlarda da eş zamanlı olarak yayınlanan sunumlara birçok öğrenci katılım sağlama imkanı buldu. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle sunum sonrası merak edilen sorular yöneticilerimiz tarafından özenle yanıtlandı.

Future Engineers Summit Zirvesi ile hem sektörlerin geleceğini hem de inovasyonun gücünü vurgulamak, geleceğin mühendislerine bir mühendislik perspektifi oluşturmak bizler için büyük bir mutluluk!