.

KAT Mekatronik Üst Seviye Modelleme Projesi’ne İlk Adımı Attı

1955 yılından beri otomotiv sektöründe dünyanın önde gelen markalarına hizmet veren KAT Mekatronik, yüksek kalite bilinci, yaratıcı fikir ve standartları en yeni teknolojiyle bir araya getirerek gerçekleştirdiği üretiminde, süreç ve sistem dönüşümünü gerçekleştirmeyi hedefliyor. KAT Mekatronik’in bu doğrultuda planladığı SAP S/4HANA Dönüşüm Projesi’ nin ilk adımı olan "Üst Seviye Modelleme Projesi" GoLive danışmanlığında başladı.

İlk adımının 2 ayda tamamlanması hedeflenen projenin açılışı Proje Sponsoru KAT Mekatronik ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Aydın Kozanoğlu, Proje Yönlendirme Komitesi Üyeleri: Genel Müdür Yardımcısı Alp Kozanoğlu, Finans Müdürü Abdullah Bay, Tedarik Zinciri Müdürü Saadet Civaş ve KAT Mekatronik proje ekibinin katılımı ile gerçekleşti.

KAT Mekatronik ile daha önce depolama, sevkiyat yönetimi, üretim veri ve teyit yönetimi konularında Robotik Depo (SAP WM-MFCS entegrasyonu) - Otomatik Teyit - Sevkiyat Hazırlama (SAP WM-RF kurgu) projelerini gerçekleştirdiklerini söyleyen GoLive Genel Müdürü Şenay Yılmaz, Kat Mekatronik için büyük önem taşıyan SAP S/4HANA Dönüşüm Projesinde de yer almaktan gurur duyduklarını belirtti.