.

Satın Alma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Ödülleri Sahiplerini Buldu.

20 Kasım 2019 tarihinde Satınalma Dergisi ve Satınalma Kulübü Buyer Network Business tarafından düzenlenen “Satın alma ve Tedarik Zinciri Konferansı ve Ödül Töreni” programında, kamu ve özel sektör profesyonellerine 8 kategoride ödül verildi. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Siyasal Bilgiler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, KAT Mekatronik’ in değerli yöneticisi Sayın Saadet ÇİVAŞ’ a “Genç Tedarik Zinciri Yöneticisi” Ödülü takdim edildi.

Yüksek kalite bilinci, yaratıcı fikir ve standartları en yeni teknolojiyle bir araya getirerek, otomotiv sektöründe dünyanın önde gelen markalarına hizmet veren KAT Mekatronik’ in Tedarik Zinciri departman yöneticisi Sn. Saadet Çivaş , Satınalma Kulübü BuyerNetwork.net, BN Academy ve Satınalma Dergisi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen satınalma ve tedarik zinciri konferansı ve ödül töreni kapsamında meslek hayatı boyunca yer aldığı çalışmalardan bahsederek “Genç Tedarik Zinciri Yöneticisi” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Sn. Saadet Çivaş, ödül konuşmasında “Türkiye’de bir kadın olarak sevdiğim işi, sevdiğim bir şirkette yapmak hem de çok sevdiğim bir ekiple yapmak çok büyük bir şans.” diyerek herkese teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Murat Erdal önderliğinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde gerçekleştirilen ve yoğun katılımın sağlandığı etkinlikte, 8 kategoride yer alan ödüller sahiplerini buldu.


- Genç Satınalma Yöneticisi Ödülü,

- Genç Tedarik Zinciri Yöneticisi Ödülü,

- Yenilikçi Satınalma Ödülü,

- Tedarikçi İlişkileri Yönetimi Ödülü,

- Katma Değerli Lojistik Proje Ödülü,

- Kamu Satınalma Projesi Ödülü,

- Tedarik Zinciri Yönetimi Ödülü,

- Dijital Dönüşüm Ödülü