.

Yılın Sanayi Şirketi KAT Mekatronik

08-09-10 Aralık 2018 tarihinde, Management Study with Executives Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından organize edilen kariyer etkinliği öğrencilerin uğrak merkezi oldu.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından organize edilen Türkiye’nin dört bir yanından gelecek öğrenci ve genç mezunları; farklı sektörlerden gelen lider şirketler ve üst düzey yöneticiler ile buluşturmayı amaçlayan kariyer etkinliğinde sektöründe önde gelen firmalar kendini gösterdi. Etkinliğin ilk iki günü stant açıp, farklı üniversitelerden gelen öğrenciler ve yeni mezunlar ile buluşan firmalar, Sektörünü Belirle ve Liderlik kapsamında sunumlar gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte; 63 yıldır sektöründe varlığını sürdüren KAT Mekatronik büyük ilgiyle karşılandı. Etkinlik boyunca stant açan ve ilk gün sunum gerçekleştiren KAT Mekatronik öğrencilerle buluşarak; düzenlediği teknik geziler, iş ve staj imkanları, firma vizyonu ve ürünleri hakkında bilgi verdi.

Üç gün süren etkinliğin son gününde gerçekleştirilen Boğaziçi iş Dünyası Ödül Töreninde sektöründe isim yapmış firmalar ödül aldı.10 Aralık Pazartesi akşamı katılımcılar ile birlikte yapılan kokteyl ardından Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Salon’unda gerçekleştirilen törende ödüller, “Management Study with Executives” (MSE) iş dünyası, yöneticilik ve liderlik konferansı dahilinde üyeleri ve mezunları arasındaki anketler sonucu belirlendi. Geçtiğimiz yıllarda Begümhan Doğan Faralyalı, Boyner Holding, Tüpraş, Murat Ülker ve Mehmet Ali Aydınlar gibi alanında lider isimleri bir araya getiren etkinlikte bu yıl da üniversite öğrencileri, farklı alanlarda öncü isimler ile tanışma ve yılın en prestijli iş dünyası ödüllerinin kazananlarıyla bir arada bulunma şansı elde etti.


ÖDÜL ALAN İSİMLER ŞÖYLE;

Yılın Sanayi Şirketi: KAT Mekatronik

Yılın Otomotiv Şirketi: Groupe Renault

Yılın Teknoloji Şirketi: Microsoft

Yılın Holdingi: Doğuş Grubu

Yılın Gıda Şirketi: TAB Gıda

Hayat Boyu Başarı Ödülü: Prof.Dr.Haluk Görgün (Aselsan CEO)

Yılın Bankası: ING Bank

Yılın Kampüs Dostu Şirketi: Kariyer.net

Hayat Boyu Başarı Özel Ödülü: Bahadır Kumrallar (Atasay CEO)

Sürdürülebilirlik Ödülü: B/S/H

Yılın İnovatif Şirketi: Domino’s Pizza

Yılın Sigorta Şirketi: Anadolu Sigorta

Yılın FMCG Şirketi: ETİ

Yılın Girişimi: hadi